Informatie

Fotoshoots


Tijdens de sessie moet er gewoon plezier gemaakt worden. Ongedwongen, zonder gemaakte lach, vastleggen hoe iemand écht is. De chemie tussen familieleden. Hoe de kinderen met elkaar omgaan. Die ene kenmerkende blik.

Iedereen moet zich prettig voelen tijdens de sessie, dus daar neem ik de tijd voor. We kiezen een datum voor de sessie en bepalen een locatie.

Ik werk op locatie – vaak is dit buiten, afhankelijk van de situatie is binnen ook mogelijk, maar alles is hoe dan ook altijd even in overleg. Dat kan thuis zijn, in een park of bijvoorbeeld op het strand. Heb je nog geen bepaalde locatie in gedachte, dan kan ik je daarin advies geven.

Als ik deze informatie ontvangen heb, ontvang je advies en informatie over de kledingkeuze en verdere details.

Je ontvangt een kleine preview van 1 of 2 foto’s binnen een paar dagen. De totale serie kan binnen je binnen 3 weken verwachten..

 

Newborn


Pasgeborenen leg ik het liefste tussen de 5 en de 10 dagen na de geboorte vast; dat is de mooiste periode van een baby. Dan slapen ze veel en kunnen ze makkelijk in diverse houdingen liggen. Het kindje geeft dan vanzelf aan of een houding prettig is.

De fotoshoot kan bij de ouders thuis maar ook op locatie. Ik neem spullen en accessoires mee. Spullen van de baby zelf kan ik ook gebruiken, zoals een mutsje of een kleed.

Een sessie kan wel 3 uur duren. Ik neem er de tijd voor: het kindje moet rustig zijn en lekker slapen. Als er gevoed moet worden is dat natuurlijk prima.

Als je graag een newbornshoot wilt laten maken, is het handig om tijdens je zwangerschap alvast contact op te nemen. Zo kan ik er met mijn planning alvast rekening mee houden.